Reminder: je bent waardevol!

“Leuk om mee aan de slag te gaan”

Eigenlijk vond ik het eerst een beetje gek, maar tegelijkertijd ook wel zo leuk dat ik er toch zelf mee aan de slag ben gegaan. Het maakt me bewust hoe ik naar mezelf en andere mensen kijk. Gelukkig is dat al heel positief! Door dit boekje (Mijn boek vol Complimenten) beleef ik deze momenten nog bewuster en dat maakt het extra waardevol. Ik heb mijn vriendinnen ook meteen dit boek gegeven. Gewoon omdat het kan, het leuk is en stiekem heel veel oplevert.
– Fatima

“Inspirerend en positief”

Mijn boek vol Complimenten geeft je de mogelijkheid om stil te staan bij mooie, positieve momenten. Het inspireert om meer de nadruk te leggen op alles wat goed en positief is. In deze wereld ligt vaak de nadruk op alles wat mis gaat. Het vergroot je zelfvertrouwen en nodigt uit om ook complimenten te geven aan anderen.
Zo verzamelen we allemaal in onze eigen kring positieve momenten.
– Ellen

Wij krijgen regelmatig reacties van mensen die aan de slag zijn gegaan met “Mijn boek vol Complimenten”.
Mensen die dit gebruiken voor zichzelf, hun kind of het cadeau geven aan een vriend(in) of collega.

Zo leuk! We blijven het bijzonder vinden als we dit horen en zelfs foto’s toegestuurd van de bladzijden vol met complimenten, inzichten en tekeningen bij de opdrachten.

Mijn boek vol Complimenten is een uniek invulboek dat is ontworpen om iedereen te inspireren om meer complimenten te geven en te ontvangen. Het boek is geschikt voor alle leeftijden en is gevuld met prachtige illustraties en sprankelende opdrachten die je helpen om meer positiviteit in je leven te brengen.

Een van de dingen die dit boek zo speciaal maakt, is dat het niet alleen om het geven van complimenten gaat, maar juist ook om het ontvangen ervan. Veel mensen vinden het moeilijk om complimenten te ontvangen, omdat ze zich ongemakkelijk voelen of denken dat ze het niet verdienen. Dit boek helpt je om die gedachten te overwinnen en te leren hoe je complimenten kunt accepteren en waarderen.

Dit is een geweldige manier om jezelf eraan te herinneren dat je waardevol bent en dat je complimenten verdient. Bovendien is het ook een mooie herinnering aan alle leuke en positieve dingen die je hebt gedaan tijdens het invullen van het boek.

Al met al is Mijn boek vol Complimenten een geweldige manier om meer positiviteit en geluk in je leven te brengen. Het is een prachtig vormgegeven boek met inspirerende opdrachten die je helpen om te groeien en te stralen. Superleuk om cadeau te geven aan een vriend of familielid. En natuurlijk ook voor jezelf; het is een investering in jezelf en je eigen welzijn.

Ben jij op zoek naar een manier om meer positiviteit in je leven te brengen en jezelf en anderen een boost te geven? Dan is Mijn boek vol Complimenten misschien wel het perfecte boek voor jou! Dit prachtig geïllustreerde invulboek van 88 pagina’s staat vol met leuke en sprankelende opdrachten opgebouwd in verschillende thema’s.

Het boek is zo ontworpen dat het je helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen en positiever over jezelf te denken. Aan de hand van verschillende thema’s, zoals ‘Je bent bijzonder’ en ‘Je mag op jezelf vertrouwen’, ga je aan de slag met opdrachten die je helpen om deze positieve gedachten en gevoelens te bekrachtigen.

Elk thema begint met een inspirerende quote om je te motiveren en te inspireren. Vervolgens vind je verschillende opdrachten die je helpen om deze positieve boodschappen te internaliseren. 

Mijn boek vol Complimenten is een fantastisch boek vol met leuke en sprankelende opdrachten om meer positiviteit in je leven te brengen en jezelf en anderen een boost te geven. Of je nu op zoek bent naar manieren om meer complimenten te geven of te ontvangen, dit boek zal je zeker helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en positiever over jezelf te denken.

Want… bij deze de reminder: Ook jij bent écht waardevol!

Delen zien wij als compliment!

Leave A Comment


We schrijven niet alleen blog berichten.

We verkopen ook positieve producten, geven trainingen/ cursussen/ workshops en lezingen.

Meer weten?

Gratis weggeven complimentenkaartjes

Lees meer:

Zoek