Complimentenspel Workshops

Een dag of dagdeel doorbrengen met gelijkgestemden?

We hebben gave inspiratie workshops voor je samengesteld, waarbij we aan de slag gaan met complimenten en speelse werkvormen.
Natuurlijk gaan we ook het Complimentenspel op creatieve manieren inzetten.

Wil je ook weten hoe je complimenten en het Complimentenspel effectief kunt inzetten tijdens de opvoeding, in de klas of in de coachpraktijk?

Meld je aan voor eens van de geplande workshops met open inschrijving of neem contact op om incompany mogelijkheden te bespreken.

Heel graag tot ziens!

Workshop: de kracht van Complimenten

Complimenten geven en ontvangen is natuurlijk vooral leuk. Maar hoe zet je het nu in?
In je coachpraktijk, in de klas, thuis of in andere situaties.

We bieden een prachtig gevarieerd en ervaringsgericht programma waarin je geïnspireerd wordt om het Complimentenspel op veel verschillende manieren in te zetten. We gaan echt hands-on aan de slag met complimenten werkvormen, je experimenteert met verschillende mogelijkheden om het in te zetten en ervaart wat het werken met complimenten kan betekenen.

Na deze workshop heb je helder wat bij jou past en weet je te variëren met het spel waardoor het keer op keer weer een feest is om het Complimentenspel in te zetten.

Workshop: Complimenten en de effecten in de groep

Deze workshop is speciaal voor leerkrachten. Als leerkracht kun je een hele belangrijke rol spelen bij het stimuleren van het gebruik van complimenten in de klas. Tijdens deze workshop krijg je gerichte psycho-educatie en theorie rondom het gebruik van complimenten om dit gedegen in te zetten in de klas.

Wij leren je hoe je het gebruik van complimenten structureel in kan zetten én we laten je een plan maken om dit ook echt uit te voeren gedurende het schooljaar. Wij geven antwoord op al je vragen, denken met je mee en zorgen ervoor dat je volop geïnspireerd en met zelfvertrouwen aan de slag gaat met het Complimentenspel in je lesprogramma. Tijdens deze workshop krijg je veel praktische tips en werkvormen waar je als leerkracht meteen mee aan de slag kunt gaan.

Na deze workshop ben je in staat om de groepsdynamiek (meer) positief te beïnvloeden en te sturen, en daarmee een te gekke klas te vormen!

Workshop: Complimenten in de opvoeding

Als ouder speel je een hele belangrijke rol spelen bij het stimuleren van zelfvertrouwen en het zelfbeeld van je kind. Het Complimentenspel helpt om veiligheid en een prettige sfeer te creëren. Aandacht voor elkaar in de kleine dagelijkse momenten, met elkaar leven en elkaar echt zien is waardevol en belangrijk.

Wij laten je zien hoe en geven antwoord op vragen zoals;

  • Hoe kun je complimenten gebruiken tijdens de opvoeding?
  • Op welke manier zet je dit effectief in en wordt het gewenste gedrag versterkt?
  • Met welke woorden help je jouw kind (op)groeien?Je gaat de deur uit met veel praktische tips, handvatten en ideeën waar jij als ouder direct mee aan de slag kunt.

Data en inschrijven

Op dit moment staan er nog geen nieuwe data gepland.
Mail ons als je interesse hebt, dan houden we je op de hoogte!

Mis je nog informatie? Stuur een mail naar info@complimentenspel.nl

Richtprijzen voor de workshops (incompany)

2 uur 375,-

Dagdeel (3,5 uur) 600,-

Trainingsdag (6 uur) 999,-

Alle genoemde prijzen zijn excl. reis- kosten en tijd (€ 0,32 p/km) en btw en voor groepen van 10 personen.

Neem vrijblijvend contact op en laat ons weten wat je wensen zijn!
We denken graag met je mee, al onze workshops worden op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen. We maken graag een offerte voorstel voor je.

We hebben samengewerkt met en workshops gegeven voor: