Complimentenspel Workshops

Een ochtend of middag doorbrengen met gelijkgestemden? We hebben gave inspiratie workshops voor je samengesteld, waarbij we aan de slag gaan met complimenten en speelse werkvormen. Natuurlijk gaan we ook het Complimentenspel op creatieve manieren inzetten. Wil je ook weten hoe je complimenten en het Complimentenspel effectief kunt inzetten tijdens de opvoeding, in de klas of in de coachpraktijk?

Neem contact op om in-company mogelijkheden te bespreken via info@complimentenspel.nl.

Of meld je aan voor een van de geplande workshops. Wij vinden het leuk om jou te ontmoeten.

Heel graag tot ziens!

Workshop: de kracht van Complimenten

Complimenten geven en ontvangen is natuurlijk vooral leuk. Maar hoe zet je het nu in? In je praktijk, in de klas, thuis of in andere situaties. Geen kind is hetzelfde en geen groep is hetzelfde. Aan ons als opvoeders en begeleiders om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Wij laten je zien hoe je met complimenten de wereld een mooiere, fijnere, gelukkigere, meer ontspannen plek wordt.

Workshop: Complimenten en de effecten in de groep

Deze workshop is speciaal voor leerkrachten. Als leerkracht kun je een hele belangrijke rol spelen bij het stimuleren van het gebruik van complimenten in de klas. Wij laten zien hoe je het gebruik van complimenten structureel in kan zetten in de klas en de groep én wij geven tijdens deze workshops veel praktische tips en werkvormen waar je als leerkracht meteen mee aan de slag kunt gaan. Wissel ideeën uit met vakgenoten en ga geïnspireerd naar huis! Deze workshop is heel goed geschikt voor teamdagen of studiedagen en kan op locatie plaatsvinden.

Workshop: Complimenten in de opvoeding

Als ouder speel je een hele belangrijke rol spelen bij het stimuleren van zelfvertrouwen en het zelfbeeld van je kind. Het complimentenspel helpt om veiligheid en een prettige sfeer te creëren. Aandacht voor elkaar in de kleine dagelijkse momenten, met elkaar leven en elkaar echt zien is waardevol en belangrijk. Wij laten je zien hoe en geven antwoord op vragen zoals; Hoe kun je complimenten gebruiken tijdens de opvoeding? Op welke manier zet je dit effectief in en wordt het gewenste gedrag versterkt? Met welke woorden help je jouw kind (op)groeien? Je gaat de deur uit met veel praktische tips, handvatten en ideeën waar jij als ouder direct mee aan de slag kunt.

Richtprijzen voor de workshops

2 uur 375,-

Dagdeel (3,5 uur) 600,-

Trainingsdag (7 uur) 999,-

Alle genoemde prijzen zijn excl. reiskosten

(€ 0,32 p/km) en btw

Workshop De Kracht van Complimenten 

Complimenten geven en ontvangen is natuurlijk vooral leuk. Maar hoe zet je het nu in? In je praktijk, in de klas, thuis of in andere situaties. Geen kind en geen groep is hetzelfde. Het is aan ons als opvoeders en begeleiders om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Wij laten je zien hoe je met complimenten de wereld een mooiere, fijnere, gelukkigere, meer ontspannen plek wordt. We bieden een prachtig programma waarin JIJ geïnspireerd wordt om het Complimentenspel in te zetten op heel veel manieren waardoor het keer op keer weer een feest is. Het lijkt ons ontzettend leuk om jou te ontmoeten!

We maken er een inspirerende dag van, waarbij jij het volgende krijgt;

  • Een leuke en inspirerende dag met andere complimenten fans; dit zorgt ongetwijfeld voor mooie ontmoetingen.
  • Veel (nieuwe) werkvormen, met extra tools en uitleg; zodat jij het spel op veel verschillende manieren kunt gebruiken.
  • Mogelijkheden om te oefenen en te experimenteren; zodat jij je zekerder voelt in het gebruik van het Complimentenspel.
  • Inclusief koffie, thee, koekjes en een heerlijke lunch, veel plezier en gezelligheid.

Al met al zorgen we voor een schatkist aan inspiratie en andere gave verrassingen. Wij zijn immers gek op geven!
Oke, we hebben gelijk al wat extra’s voor je…

Als Bonus ontvang jij.
Een helpend verhaal over complimenten; een prachtig verhaal wat je steeds opnieuw kunt gebruiken bij jouw thuis, in de klas of je praktijk.
• En het andere cadeautje houden we nog even als verrassing. Want ook daar houden we van! We verrassen je graag!

Locatie: Haastrecht, centraal Nederland van 9.30 uur tot 16.00 uur

Wil je informatie ontvangen of gewoon even overleggen over de mogelijkheden voor jou, voor jouw praktijk, jouw team?

Email ons voor meer informatie!

Workshop De Kracht van Complimenten inzetten voor volwassenen

Email ons voor meer informatie!

Complimenten geven en ontvangen is natuurlijk vooral leuk. Maar hoe zet je het nu in? Deze workshop is er speciaal op gericht om complimenten in te zetten bij volwassenen of groepen volwassenen. Wij laten je zien hoe je met complimenten de wereld een leuker en ontspannender wordt. We bieden een prachtig programma waarin JIJ geïnspireerd wordt om het Complimentenspel in te zetten op veel verschillende manieren waardoor altijd een feest is en jezelf en de ander op een andere manier leert zien en waarderen. Het lijkt ons ontzettend leuk om jou te ontmoeten!

Deze SPECIALE workshop de “Kracht van Complimenten inzetten bij volwassenen” kun je aanvragen.

We maken er een inspirerende dag van, waarbij jij het volgende krijgt;

  • Een leuke en inspirerende dag met andere complimenten fans; dit zorgt ongetwijfeld voor mooie ontmoetingen.
  • Veel (nieuwe) werkvormen, met extra tools en uitleg; zodat jij het spel op veel verschillende manieren kunt gebruiken.
  • Mogelijkheden om te oefenen en te experimenteren; zodat jij je zekerder voelt in het gebruik van het Complimentenspel.
  • Inclusief koffie, thee, koekjes en een heerlijke lunch, veel plezier en gezelligheid.

Locatie: op aanvraag

Wil je informatie ontvangen of gewoon even overleggen over de mogelijkheden voor jou, voor jouw praktijk, jouw team, neem dan contact met ons op.