Het Complimentenspel: Een doosje vol liefde en positiviteit

Het Complimentenspel bevat 80 kaartjes met Stoere, Speelse en Unieke Complimenten. Het Complimentenspel is speciaal voor kinderen en iedereen die met kinderen werkt en leeft.

Het Complimentenspel is uitermate geschikt om in te zetten in klassen, groepen, gezinnen en bij individuele begeleiding. De verschillende complimenten nodigen je uit om op een positieve manier naar jezelf en de ander te kijken. Het is leuk om over de verschillende complimenten in gesprek te gaan. Welk compliment kun jij jezelf geven? Bij wie past dit compliment? Hoe komt dit?

Je kunt het Complimentenspel op verschillende manieren gebruiken. Een ding is zeker; door complimenten voel je je gezien, erkend en gewaardeerd. Je krijgt een lach op je gezicht, gaat stralen en sprankelen. Door spelenderwijs met complimenten aan de slag te gaan leren kinderen om complimenten te geven, te ontvangen en op een positieve manier met elkaar in contact te zijn.

Het Complimentenspel zorgt voor plezier en verbinding op een speelse en ontspannen manier. Door dit spel te gebruiken leer je om het positieve te zien in jezelf en de ander. Hierdoor sta je open en krachtig in het leven en kun je de uitdagingen en lastige dingen van het leven beter aan. En natuurlijk krijg je ook gewoon een goed gevoel van complimenten.

Het Complimentenspel raakt je in positieve zin.

Kijk met je hart en verwonder wat je ziet!

Wil je het Complimentenspel ook zelf verkopen? Wil jij als verkooppunt fungeren? Dat kan. Neem dan contact met ons op.