Complimentenspel: werkvormen

Er zijn talloze ideeën en werkvormen te bedenken om het Complimentenspel in te zetten. Je kunt de kaartjes op veel verschillende manieren gebruiken. Op deze pagina lees je twee verschillende mogelijkheden.

Maar er is nog zo veel meer…

Boek vol werkvormen
Je kunt een volledige set aan werkvormen downloaden op deze site.
Deze inspirerende werkvormen zijn in een PDF gebundeld, zodat je dit kunt printen en direct kunt inzetten.
Je kunt deze werkvormen downloaden met de code uit de spelhandleiding, welke meegeleverd wordt met het Complimentenspel.

Je kunt natuurlijk ook het gedrukte Complimenten inspiratieboek kopen via de webshop, hier staan nog meer werkvormen en suggesties in en dan heb je een handzaam en gebundeld boek op je bureau liggen. Wel zo fijn!

Werkvorm: Iedereen wordt verwend met een compliment

Werkvorm: Een compliment op een onverwachts moment

Gratis cadeaus voor jou.

We hebben iets leuks voor je klaar staan; een selectie van gratis cadeaus voor jou in de vorm van verschillende downloads.
Veel complimenten-inspiratie, zodat jij dit dagelijks mee kunt nemen in de opvoeding of je werk en mee helpt aan een sprankelende omgeving.

Wanneer je de Complimenten-cadeaus aanvraagt ontvang je regelmatig leuke tips, ideeën en werkvormen.

Jouw ervaringen doen ertoe!

We willen je tevens uitdagen om je eigen creativiteit te gebruiken en ideeën en werkvormen rondom de complimenten te bedenken. Heb je zelf een leuk idee, dat je wilt delen met andere ouders en/of vakgenoten? We zouden het ontzettend leuk vinden als je dit aan ons laat weten zodat we met elkaar de wereld een stukje complimenteuzer en positiever maken! Op deze pagina lees je ervaringen van anderen.

Je kunt jouw tips en ervaringen altijd mailen naar info@complimentenspel.nl

Worden we blij van!