Strooi complimenten in het rond als confetti – doe je mee?

Hoe zou het zijn als we met elkaar (nog) meer complimenten verspreiden?
Niet alleen aan bekenden maar ook aan onbekenden. We zouden zoveel meer spontane momenten beleven.
Mensen met een stralende lach en glimmende ogen, die op hun beurt ook weer meer positiviteit verspreiden. 
We inspireren je graag met leuke ideeën hoe je dit kunt doen in deze blog.

De Complimenten post-its zijn een geweldige manier om wat vrolijkheid en positiviteit in iemands dag te brengen, dus laten we eens kijken naar enkele ideeën om ze op een creatieve manier te gebruiken.

Complimenten in openbare ruimtes

Een geweldige manier om complimenten post-its te gebruiken om complimenten te verspreiden, is door ze te plaatsen in openbare ruimtes. Plak bijvoorbeeld een post-it met een compliment op een bushalte, in de lift of in een bibliotheekboek. Je kunt ook een stapel complimenten post-its achterlaten in openbare ruimtes met een boodschap erop om mensen aan te moedigen hun eigen complimenten te schrijven en te verspreiden.

Complimenten aan collega’s

Het werk kan soms behoorlijk stressvol zijn, dus waarom zou je niet wat positiviteit brengen in de dag van je collega’s? Schrijf op een post-it een compliment voor een collega en plak het op hun bureau of computer. Dit kan een groot verschil maken in de werksfeer en het kan je collega’s echt opbeuren.

Complimenten voor vrienden en familie

Natuurlijk is het ook belangrijk om de mensen om je heen te laten weten dat je om hen geeft en dat je ze waardeert. Schrijf een paar leuke complimenten op deze post-its en plak ze op de spiegel van je partner, de koelkast van je huisgenoot of de deur van je kind. Dit zal hun dag zeker een stuk beter maken!

Complimenten voor onbekenden

Het verspreiden van positiviteit kan ook betekenen dat je complimenten geeft aan mensen die je niet kent. Schrijf een compliment op een post-it en plak het op de auto van een vreemde, in een restaurant op de tafel van een onbekende of op een openbaar toilet. Het is een kleine moeite, maar het kan echt een groot verschil maken voor iemands dag.

Complimenten op sociale media

Last but not least, social media is een geweldige manier om complimenten te verspreiden. Schrijf een leuk compliment op een complimenten post-it en maak er een foto van om te delen op Instagram of Facebook. Gebruik de hashtag #spreadpositivity #complimentenspel #complimentenpostits om anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen. Dit kan echt een beweging worden!

Al met al zijn er talloze manieren om post-its te gebruiken om complimenten te verspreiden. Of het nu gaat om het verspreiden van positiviteit op het werk, het verrassen van vrienden en familie of het geven van complimenten aan vreemden, complimenten post-its kunnen een geweldige manier zijn om wat vrolijkheid in iemands dag te brengen. 

Doe mee en verspreid wat positiviteit vandaag nog! Je bestelt de leuke complimenten post it’s hier.

Delen zien wij als compliment!

Leave A Comment


We schrijven niet alleen blog berichten.

We verkopen ook positieve producten, geven trainingen/ cursussen/ workshops en lezingen.

Meer weten?

Gratis weggeven complimentenkaartjes

Lees meer:

Zoek