Hoe speel je het Complimentenspel?

Het Complimentenspel is een activiteit waarbij deelnemers elkaar complimenten geven. Het doel is om positieve energie te verspreiden en deelnemers zich goed te laten voelen over zichzelf, hun inzet en prestaties. Het spel kan worden gespeeld met een klas, groep vrienden, familieleden, collega’s of één op één.

Hoe het spel precies gespeeld wordt, kan verschillen. In het complimenten inspiratieboek beschrijven we veel verschillende spelvormen. Ook krijg je na aankoop van het Complimentenspel gratis toegang tot een download met veel leuke spelvormen.
Over het algemeen gaat het erom dat deelnemers om de beurt een compliment geven aan iemand anders in de groep. Het compliment kan betrekking hebben op de persoonlijkheid, vaardigheden of iets anders dat opvalt aan de persoon. Sommige varianten van het spel hebben specifieke regels, zoals het geven van complimenten aan een bepaald persoon in de groep.

Het Complimentenspel kan verschillende voordelen hebben, zoals het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfwaardering van deelnemers, het verbeteren van de relaties tussen deelnemers en het verminderen van negatieve gevoelens zoals angst en stress. Het kan ook een positieve sfeer creëren en deelnemers aansporen om elkaar te steunen en aan te moedigen.

Het Complimentenspel is een eenvoudige en leuke activiteit die gemakkelijk kan worden georganiseerd en gespeeld in verschillende sociale contexten. Het is laagdrempelig om te spelen en het kan worden aangepast aan de behoeften en interesses van de deelnemers.

Één ding is zeker; het zorgt voor heel veel plezier en positiviteit!

Bekijk hier de webshop van het Complimentenspel en ontdek welke positieve producten er nog meer in het assortiment te verkrijgen zijn!

Delen zien wij als compliment!

Leave A Comment


We schrijven niet alleen blog berichten.

We verkopen ook positieve producten, geven trainingen/ cursussen/ workshops en lezingen.

Meer weten?

Gratis weggeven complimentenkaartjes

Lees meer:

Zoek