Tien redenen om de leerkracht van je kind te waarderen

Het eind van het schooljaar komt snel dichterbij.
Heb je al nagedacht over een passend bedankje voor de leerkracht(en) van je kind(eren)?

We hebben hele leuke complimenten producten en -pakketten in de webshop klaar staan.
Want ook leerkrachten vinden het écht heel fijn om een compliment te ontvangen 😉

Er zijn talloze redenen om de leerkracht(en) van je kind een Complimenten cadeaupakket te geven, hier zijn er alvast tien:

1. Ze hebben je kind geholpen groeien:

Leerkrachten zijn degenen die dag in dag uit met onze kinderen werken en hen helpen zich te ontwikkelen en te groeien. Een Complimenten cadeaupakket is een manier om hun harde werk en toewijding te erkennen.

2. Ze hebben (deels) de toekomst van je kind in handen:

Leerkrachten hebben een enorme invloed op de toekomst van onze kinderen. Door hen te helpen leren, inspireren ze de volgende generatie en helpen ze onze kinderen hun potentieel te bereiken.

3. Ze hebben meer verantwoordelijkheid dan alleen lesgeven:

Leerkrachten hebben veel verantwoordelijkheid buiten alleen lesgeven. Ze helpen kinderen sociale vaardigheden te ontwikkelen, emotioneel te groeien en om te gaan met problemen en uitdagingen.

4. Ze werken hard:

Leerkrachten hebben vaak lange dagen en nemen werk mee naar huis. Ze verdienen het om te weten dat hun harde werk wordt gewaardeerd.

5. Ze maken een verschil in het leven van je kind:

De meeste kinderen brengen meer tijd door op school dan thuis, dus de leerkrachten hebben een enorme invloed op hun dagelijkse leven. Een Complimenten cadeaupakket is een manier om hun positieve invloed te erkennen.

6. Ze bieden persoonlijke aandacht:

Leerkrachten besteden vaak persoonlijke aandacht aan elke leerling, wat een enorme impact kan hebben op het welzijn van een kind. Een Complimenten cadeau pakket is een manier om te laten zien dat deze inspanningen worden gewaardeerd.

7. Ze zijn creatief en flexibel:

Leerkrachten moeten vaak creatief en flexibel zijn om aan de behoeften van alle leerlingen te voldoen. Ze verdienen erkenning voor hun innovatieve ideeën en inspanningen.

8. Ze werken samen met ouders:

Leerkrachten werken samen met ouders om ervoor te zorgen dat de leerervaring van elk kind zo goed mogelijk is. Een Complimenten cadeaupakket is een manier om te laten zien dat je hun inspanningen om samen te werken waardeert.

9. Ze zijn inspirerend:

Leerkrachten inspireren vaak hun leerlingen om te groeien, te leren en te dromen. Een Complimenten cadeau pakket is een manier om hun inspirerende invloed te erkennen en te waarderen.

10. Ze doen hun werk met heel veel liefde, passie en toewijding:

Leerkrachten hebben allemaal enorm veel liefde en passie om een positieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van hun leerlingen. De toewijding die hierin gevraagd en gegeven wordt is groot(s) en mag zéker erkend worden met een dik vet compliment.

Dus ouders en kinderen;
Bedank de leerkracht(en) van je kinderen met oprechte complimenten, waardering en bijvoorbeeld deze leuke Complimenten cadeau pakketten.

En leerkrachten… scan deze mail nog eens, laat de tien punten goed op je inwerken en steek al deze mooie woorden maar even in je zak. Je hebt het verdient!

Delen zien wij als compliment!

Leave A Comment


We schrijven niet alleen blog berichten.

We verkopen ook positieve producten, geven trainingen/ cursussen/ workshops en lezingen.

Meer weten?

Gratis weggeven complimentenkaartjes

Lees meer:

Zoek