Voor wie is het Complimentenspel geschikt?

Het Complimentenspel is geschikt voor vrijwel iedereen, ongeacht de leeftijd, geslacht, achtergrond of persoonlijkheid. Het kan worden gespeeld in verschillende sociale contexten, zoals thuis, op het werk, op school, in een therapeutische setting, bij een familiebijeenkomst, of als onderdeel van teambuilding.

Het kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen en relaties tussen mensen die elkaar niet goed kennen of die recentelijk met elkaar hebben kennisgemaakt.

Het spel kan ook zinvol zijn voor mensen die zich gestrest, overweldigd, onzeker of ontevreden voelen, omdat het kan helpen om positieve emoties te ervaren en het zelfvertrouwen te vergroten. 

Het Complimentenspel kan daarnaast effectief zijn voor kinderen en jongeren, omdat het hen kan helpen om een positiever zelfbeeld te ontwikkelen en hun sociale vaardigheden te verbeteren. 

Het kan ook een nuttige tool zijn voor ouders en opvoeders om kinderen te ondersteunen en te bemoedigen.

Over het algemeen is het Complimentenspel dus geschikt voor iedereen die bereid is om anderen te ondersteunen en te waarderen, en die openstaat voor het ontvangen van complimenten en positieve feedback. Het is een eenvoudige maar krachtige activiteit die kan bijdragen aan een positieve en ondersteunende sfeer in verschillende sociale contexten.

Inmiddels wordt het Complimentenspel in Nederland, België en Duitsland al door meer dan 25000 mensen met veel plezier, enthousiasme en goede resultaten gebruikt. We krijgen berichten van mensen uit heel verschillende contexten, die enorm onder de indruk zijn van de impact van de kaartjes. Dit soort berichten uit bejaardentehuizen, kerken, buitenschoolse opvang etc. blijven we keer op keer geweldig vinden!

De behoefte aan complimenten en waardering is universeel en dus is het Complimentenspel écht voor iedereen in te zetten.
Jong én oud beleven hier ontzettend veel plezier aan!!

Sluit jij je ook aan bij onze Complimenten-movement? 🙂
We sturen het Complimentenspel met liefde naar je op, bestellen kan via deze link.

 

Delen zien wij als compliment!

Leave A Comment


We schrijven niet alleen blog berichten.

We verkopen ook positieve producten, geven trainingen/ cursussen/ workshops en lezingen.

Meer weten?

Gratis weggeven complimentenkaartjes

Lees meer:

Zoek