Heb jij een geweldig idee en is het jouw droom om een uniek product te creëren?

Lees dan verder!

Hallo Powervrouw,

Wij hebben een heel gaaf aanbod voor je. We zien heel veel krachtige, ondernemende vrouwen met een missie. Vrouwen die de wereld mooier willen maken, op hun eigen en unieke manier. In gesprek met deze vrouwen, horen we vaak de meest geweldige ideeën. We horen echter ook de angsten, twijfels en onzekerheden en het feit dat ze het ‘alleen’ moeten doen. Dit zijn vaak de dingen waardoor deze fantastische ideeën, plannen en producten niet gerealiseerd worden. En dat vinden we erg zonde.

We hebben zelf ervaren hoeveel impact het kan hebben als je jouw idee wel creëert, realiseert en werkelijkheid laat worden. Wat voor effect het heeft als je jouw idee in de wereld zet. Echt. Dat is enorm. Life Changing. Dit is zo gaaf! Voor jezelf, voor je omgeving, voor de kopers van jouw product, voor de wereld – die jij ZO graag een stukje mooier maakt!

Wij hebben dit mogen ervaren bij het maken van het Complimentenspel en zijn gaan nadenken wat maakt dat dit idee nu echt in de wereld gezet is en niet op die plank is blijven liggen. Onze conclusie was dat het heel erg helpt om samen met anderen, met gelijkgestemden te kunnen sparren bij een dergelijk proces. Dat je met elkaar kunt verbinden en elkaar kunt versterken. Dat je je twijfels, angsten en onzekerheden er kunt laten zijn, kunt laten zien en kunt bespreken… om van daaruit opnieuw te kiezen voor je missie en jouw product. Omdat je je gesteund voelt. Door een groep vrouwen die jou begrijpen. Die, net zo graag als jij, willen dat jouw product gerealiseerd wordt. Een groep vrouwen die jou gaan helpen, gaan inspireren en motiveren. Zodat je het niet meer alleen hoeft te doen. En zodat jouw product niet langer stof ligt te happen in de kast. Want daar is jouw idee echt veel te mooi voor!

Wij creëren een unieke mogelijkheid, die delen we met jou!

Je kunt deelnemen aan het programma “Creëer jouw Unieke Product”

Dit is een 6 maanden programma met een groep van maximaal 10 powervrouwen die allemaal een eigen, uniek en prachtig product gaan creëren. Met deze groep gelijkgestemde vrouwen, kun jij delen – sparren – inspiratie halen en brengen, om de stappen te zetten die nodig zijn zodat jij jouw unieke product nu echt realiseert.

Dit doen we door middel van live bijeenkomsten, thema webinars, Q&A webinars, contact met je buddy, een wekelijkse check-in, inspiratie en motivatie in de facebookgroep. Kortom; veel contact en heel veel waarde, zodat jij in beweging komt en de stappen naar het creëren van een succesvol product gaat zetten.

Dit programma is heel waardevol voor jou als je jouw idee echt wilt realiseren. Door deel te nemen aan dit programma, geef je jezelf toestemming om jouw product nu echt heel krachtig neer te gaan zetten. Want dat is wat we gaan doen.

Dit vraagt wel een investering. Van jou en van ons. In tijd, aandacht, energie en in geld. En vooral dit laatste is vaak heel spannend. We merken echter ook dat, wanneer je investeert, je echt stappen gaat zetten – juist omdat je dit geldbedrag hebt geïnvesteerd. Dit is dus tegelijkertijd je commitment om er echt voor te gaan. En jouw idee kan alleen gerealiseerd worden als je besluit om er echt voor te gaan! En dat gunnen we je zo!

Als we er aan denken hoeveel impact dit gaat hebben, worden wij helemaal blij. Zet een groep powervrouwen met een missie bij elkaar, en de energie is voelbaar. De energie die jij geeft en de energie die jij krijgt van de groep. De energie die jij weer meeneemt in het maken van jouw product. En de energie waarmee jouw product in de wereld gezet gaat worden. Dat is enorm.

Voel jij dat dit is wat jij nodig hebt? Voel jij dat dit is waar je graag bij wilt zijn? Ben jij die powervrouw met een missie? En voel je dat het tijd is om nu je product te gaan creëren en realiseren?

Dan nodigen wij jou, met heel ons hart, uit om deel te nemen aan dit fantastische programma. We kijken er heel erg naar uit om jou te ontmoeten en je mee te nemen op dit avontuur. Want het is echt een avontuur. Maar wel een heel gaaf avontuur!! Vooral als je het samen kunt doen – en die mogelijkheid bieden we jou met dit geweldige programma.

Life begins at the end of your comfort zone

 • 6 Live dagen

 • 2x Q&A Webinar

 • Thema Webinar over Angst

 • Thema webinar over Liefde & Vertrouwen

 • Inspiratie en Motivatie in de facebookgroep

 • Wekelijkse check-in in de facebookgroep

 • Wekelijks contact met jouw buddy

 • Een groot netwerk en een groep powervrouwen om mee te verbinden en elkaar te versterken

Wat is de investering?

De investering voor deelname aan het programma Creëer Jouw Unieke Product is nu slechts 997,- ex BTW. Dit is een exclusieve prijs voor deze eerste groep Powervrouwen!

Als je voor 15  September “JA” zegt hebben we nog een toffe bonus voor je!

 • 1 Bonus Skype met Daphne (in te zetten tijdens het traject)
 • 1 Bonus Skype met Manon (in te zetten tijdens het traject)Dit gaat jou nog verder helpen en geeft je een persoonlijke boost op het moment dat jij dit nodig hebt!

We zouden het ontzettend tof vinden als jij een van de powervrouwen bent die instapt in dit programma! We starten begin oktober 2017.

Voel jij dat je wilt instappen?

Zet dan die eerste stap en stuur een mail naar info@complimentenspel.nl

Voel jij dat jij nog twijfelt?

Stuur dan ook een mail naar info@complimentenspel.nl, waarin je jouw twijfels, onzekerheden en angsten deelt. Want zoals gezegd, wij zijn de groep waarbij ook dit er helemaal mag zijn. We plannen dan een gratis en vrijblijvend gesprek in, om te onderzoeken of dit programma bij jou past. En geloof ons, we zijn hier heel eerlijk in. Ook wanneer het (nog) niet past.

Voel jij dat dit is wat je graag zou willen, voel jij dat je deze stap wilt nemen….maar durf je het nog niet?

Dan sturen wij wat moed, lef, en de mogelijkheid om een krachtige keuze te maken jouw kant op! Gun het jezelf, het zal je zoveel opleveren!

Hoe dan ook, maak jouw eigen beslissing…
Stap alleen in als het goed voelt en als je er blij van wordt… want dat zijn de powervrouwen waarnaar we op zoek zijn, de powervrouwen die wij gaan helpen, de powervrouwen die elkaar gaan helpen, de powervrouwen die iets hebben te halen en te brengen binnen deze unieke groep, de powervrouwen die prachtige producten gaan creëren en realiseren!

“There are no ideas to wild and no dreams to big. Make it happen!”

Programma Creeer Je Unieke Product

997,-* excl btw bij volledige betaling in 1 termijn
 • 6 Live dagen
 • 2x Q&A Webinar
 • 2 Thema Webinars
 • Inspiratie en Motivatie in de Facebookgroep

VIP Programma Creeer Je Unieke Product

1497,-* excl btw bij volledige betaling in 1 termijn
 • 6 Live dagen
 • 2x Q&A Webinar
 • 2 Thema Webinars
 • Inspiratie en Motivatie in de Facebookgroep
 • 1 op 1 coaching
 • 24/7 vragen stellen aan Daphne en Manon

Programma Creeer Jouw Unieke product - Maandelijkse termijnen

187,-Betaling in 6 maandelijkste termijnen
 • 6 Live dagen
 • 2x Q&A sessie
 • 2x Thema Webinar
 • Inspiratie en Motivatie in de Facebookgroep

VIP Programma Creeer Jouw Unieke Product - Maandelijkse termijnen

347,-Betaling in 5 maandelijkse termijnen
 • 6 Live dagen
 • 2x Q&A sessie
 • 2x Thema Webinar
 • Inspiratie en Motivatie in de Facebookgroep
 • 1 op 1 coaching
 • 24/7 vragen stellen aan Daphne en Manon

Sometimes you just have to take a leap of faith

We gaan groots dromen, jouw idee stap voor stap ontwikkelen tot een prachtig en uniek product. We gaan ‘hands on’ aan de slag met een concrete planning, een winstgevend businessplan voor jouw product. Je gaat  werken aan je zichtbaarheid, door je angsten heen om uiteindelijk vanuit liefde en vertrouwen jouw verhaal vertellen, jouw product lanceren en verkopen!

Ga jij dit avontuur aan?

Yes! Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: info@complimentenspel.nl of gebruik het inschrijfformulier.

Vooruit…. je krijgt ook nog onze bloopers te zien. 😉