Dé complimenten toolkit

Dé complimenten toolkit

Dé Complimenten Toolkit is speciaal voor enthousiaste leerkrachten met passie!

Ben jij zo’n bevlogen leerkracht? Download gratis deze toffe Complimenten Toolkit en ga er direct mee aan de slag in jouw klas.

Met deze Complimenten Toolkit heb jij fijne tools in handen om direct aan de slag te gaan met o.a. het stimuleren van een positieve groepsdynamiek, waarmee je bouwt aan een veilige leeromgeving. De tools uit de Complimenten Toolkit zorgen voor meer verbinding en positiviteit onderling.

Tevens heb je met deze tools creatieve en speelse werkvormen om het zelfbeeld en zelfvertrouwen van de kinderen te versterken.

Je krijgt de komende 7 weken, elke week, een mooie mail van ons met tips, werkbladen, opdrachten en inspirerende werkvormen.

Dé Complimenten Toolkit zit vol met dingen om te doen en direct toe te passen in de klas.
Lekker praktisch en to the point.

Een ding weten we zeker;
Het zorgt zéker voor een lach op jullie gezicht!

Ervaringen en Reacties

Hannie

Bedankt voor de tools. Leuke ideeën! Wij gebruiken ze bij het vak Persoonlijke Ontwikkeling (VO)

Joke

Dank jullie wel voor alle fijne ideeën en inspiratie die ik van jullie krijg!!
Super zeg!!

Kimberly

Ik wil jullie bedanken om de complimenten toolkit met mij te willen delen. Ik speel met veel plezier het Complimentenspel met mijn klas. Jullie hebben een mooi spel met een mooi doel ontwikkeld. Deze toolkit geeft nóg meer inspiratie en mogelijkheden, heel leuk! Ik wil jullie dus graag bedanken omdat jullie dit gratis met ons willen delen. Bedankt hiervoor!