De bedenkers van het Complimentenspel

Het Complimentenspel is ontworpen door Daphne Hoogendoorn en Manon Ende. Daphne en Manon zijn beide bevlogen professionals met een groot hart voor kinderen. Daphne zet zich in haar praktijk Stoere Start in om kinderen met faalangst te helpen bij het verslaan van “hun monsters”. Manon richt zich met haar bedrijf Stoere Stappen op het begeleiden van kinderen van gescheiden ouders; zij helpt hen bij de verwerking van de scheiding en het omgaan met de nieuwe situatie. Natuurlijk betrekken, zowel Daphne als Manon, ook de ouders bij het proces. Samen kun je kinderen een stap verder helpen.

In hun werk met kinderen zien Daphne en Manon de kracht van complimenten. Veel kinderen voelen zich hierdoor gezien, erkend en gewaardeerd. Zij krijgen een lach op hun gezicht, gaan stralen en sprankelen. In de gezamenlijke passie om kinderen te laten stralen kwamen zij op het idee om een spel te maken met complimenten.
Het doel hiervan is dat kinderen en iedereen die met kinderen werkt op een positieve manier met elkaar in contact komen, het beste in elkaar naar boven halen en met elkaar gaan stralen.