image2_1
Dit event is geweest! Was jij erbij?
Hier zie je een impressie van deze avond!


image11_1

image12_1

 

Het Complimentenspel wordt gelanceerd
met een fantastisch lanceerfeest voor iedereen
die met kinderen werkt en leeft.

Ben je ouder?
(Professioneel) Opvoeder?
Leerkracht? Kindercoach of Therapeut?

En wil jij weten hoe jij kunt bijdragen aan een positief zelfbeeld
en zelfvertrouwen bij de kinderen in jouw leven?
Wil jij op een ontspannen manier opvoeden
en de kinderen in jouw leven
op een plezierige manier laten opgroeien?
Wil jij weten hoe je meer aandacht en rust
in je gezin, klas of praktijk krijgt?

Wil je (nog) meer genieten van je gezin of de kinderen
in je klas of praktijk?

Wil je kinderen het gevoel geven dat zij gezien worden?

Wil je hen helpen groeien
en laten ervaren dat zij speciaal en uniek zijn?

Ben jij er klaar voor om geïnspireerd te worden op al deze gebieden? Ben je er klaar voor om met een positieve boost, praktische tools en een goedgevulde goodiebag naar huis te gaan?

Kom dan naar het lanceerfeest van het Complimentenspel! Het complimentenspel wordt op woensdag 15 februari gelanceerd op een prachtige locatie; Opleidingsinstituut Psychodynamica te Scherpenzeel.


image3_1

 

Waarom Scherpenzeel? Of all places..horen we je bijna denken

Dit is de plek waar Daphne en Manon elkaar hebben leren kennen. Het begin van een droom. Kindercoach worden. Die droom is levend geworden. We zijn kindercoach geworden.

En ook als kindercoaches hebben we dromen en idealen.

We willen de wereld mooier maken. Onze bijdrage leveren aan de kinderen, ouders en professionals in ons leven. We willen de wereld complimenteuzer en positiever maken. We willen een plek bieden waar iedereen zichzelf kan zijn en van daaruit als vanzelf kan gaan stralen.


image4_1

image5_1

 

Het Complimentenspel draagt hier aan bij.

Als je een compliment ontvangt voel je je gezien en gewaardeerd. Je voelt je speciaal en uniek. Je groeit en straalt. Direct! Door de lach die op je gezicht getoverd wordt.

Dit verdien jij.

Als ouder, leerkracht, opvoeder of kindercoach. Omdat jij je zo inzet en elke dag weer het beste van jezelf geeft.
En dit verdienen de kinderen in je omgeving, gewoon omdat zij goed zijn zoals zij zijn en zodat zij vanuit een stevige basis verder kunnen groeien en ontwikkelen.

Jij verdient een groot compliment! …En het Complimentenspel natuurlijk!
Die krijg jij. Van ons. Als je naar het inspiratiefeest komt. In een goed gevulde goodie bag vol met nog meer andere leuke verrassingen.
Het lijkt ons superleuk om jou daar te ontmoeten en dit moment met je te delen! En echt. Het is een feest om bij te willen zijn. Dat kunnen we je vast beloven.

Het is dus zeker de rit naar Scherpenzeel waard. Neem een collega, vriend of vriendin mee en het feest begint al als je in de auto zit; met de aandacht voor elkaar. En Scherpenzeel heeft een leuk centrum, met gezellige restaurantjes waar je vooraf lekker kunt eten. Daarmee maak je de avond helemaal compleet.


image6_1

 

De lancering van het Complimentenspel verdient een feest en een groot podium. Wij pakken dat podium op 15 februari en vertellen je ons verhaal.

image7_1
Maar wij niet alleen. We hebben fantastische sprekers uitgenodigd. Tischa Neve komt vertellen over zelfbeeld en zelfvertrouwen van kinderen, zodat jij aan het eind van de avond weet hoe jij hier aan kunt bijdragen. Mirjam Hegger komt vertellen over ontspannen opvoeden en opgroeien, zodat jij aan het eind van de avond inzicht hebt in patronen van waaruit jij handelt. En hoe je hier positieve verandering in kunt brengen. Manon Ende en Daphne Hoogendoorn vertellen over Complimenten, Groeien, Dromen waarmaken. Herkenbare situaties, waarin je je herkent. Verhalen die je raken. Verhalen die jouw stimuleren om te groeien en jouw dromen te gaan waarmaken. Een avond vol waardevolle informatie en verhalen dus.

 

Alles met maar één doel; dat jij ontspannen en met plezier opvoed en begeleid, je kinderen zich gezien voelen en zelfverzekerd opgroeien. Zodat ook zij dit weer kunnen doorgeven en de wereld een steeds fijnere plek wordt.
Het wordt een avond vol inspiratie, power en plezier. Een feest voor ons en voor jou. Omdat het kan. Omdat het leuk is. Omdat dromen een podium mogen krijgen. En er feest gevierd mag worden als dromen worden gerealiseerd. Ook jouw dromen. Voor dat wat je jezelf wenst. En dat wat je je kind wenst. Wens jij een liefdevol en positief jaar vol complimenten voor jezelf en de kinderen in je omgeving? Kom dan zeker naar dit lanceerfeest op 15 februari en je loopt gegarandeerd met een BIG Smile de deur uit. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

 

Praktische informatie
Tijd: 18.30 uur tot 22.00 uur
Prijs €67,-
Hiervoor krijg je een inspirerende avond met Manon en Daphne, sprekers Tischa en Mirjam en een gave goedgevulde goodiebag met natuurlijk het Complimentenspel.
Locatie: Academie voor Psychodynamica, Burgemeester Royaardslaan 3, 3925 GG Scherpenzeel

image9_1

 

Tischa Neve
Tischa Neve is kinderpsycholoog, opvoedkundige en moeder. Ze is een groot voorstander van opvoeden vanuit verbinding en contact. Tischa is o.a auteur van het boek “positief en creatief opvoeden”, het “inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden” en ze biedt opvoedcursussen aan zoals “Help ik ontplof.”

 

 

 

Mirjam Hegger
Mirjam Hegger is mindfulness trainer en coach. Het is haar missie om ouders te helpen om meer aandacht en rust in hun gezin te brengen, zodat ze meer kunnen genieten van hun gezin.

 

Manon Ende en Daphne Hoogendoorn

Manon en Daphne zijn de bedenkers en makers van het Complimentenspel. Daphne en Manon zijn beide bevlogen professionals met een groot hart voor kinderen.

In hun werk met kinderen zien Daphne en Manon de kracht van complimenten. Veel kinderen voelen zich hierdoor gezien, erkend en gewaardeerd. Zij krijgen een lach op hun gezicht, gaan stralen en sprankelen. In de gezamenlijke passie om kinderen te laten stralen kwamen zij op het idee om een spel te maken met complimenten.
Het doel van dit spel is dat kinderen en iedereen die met kinderen werkt op een positieve manier met elkaar in contact zijn, het beste in elkaar naar boven halen en samen gaan stralen.
Het Complimentenspel leert kinderen complimenten te geven en te ontvangen en helpt kinderen meer in hun kracht te staan. Het Complimentenspel draagt bij aan een positief leer-, leef- en groepsklimaat waarin kinderen optimaal kunnen ontwikkelen.


image10_1

wat anderen zeggen over het complimentenspel:

De complimenten zien heel leuk, speels en vrolijk uit. De kaartjes zullen zowel jongens als meiden aanspreken. Ik ga het in ieder geval zeker in mijn gezin gebruiken. (Moeder van 2 jongens van 6 en 8 jaar)

(Moeder van 2 jongens van 6 en 8 jaar)

Ik zag krachtige lichaamshoudingen en veel glinsterende ogen. Heel veel kinderen wilden de ontvangen complimenten delen. (Leerkracht, groep 4) De complimenten-keuze was uitgebreid. Ieder kind kon wel iets vinden wat bij een ander past. Het spel heeft mooie verwerkingsmogelijkheden; bijvoorbeeld de opdracht tekenen welk compliment je kreeg. Dit past er leuk bij. (Leerkracht, groep 4)

(Leerkracht, groep 4)