Het Kontakt

HET KONTAKT – februari 2019

Complimentenspel wint

Het complimentenspel – ontwikkeld door Daphne Hoogendoorn uit Everdingen en Manon Ende uit Haastrecht – heeft de publieksprijs van de Innovatie Awards 2019 gewonnen, in de categorie primair onderwijs.

De winnaars werden bekend gemaakt op de openingsdag van NOT, de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), een vijfdaags evenement in de jaarbeurs. Het Complimentenspel leert kinderen om het positieve te zien in henzelf en de ander. Complimenten hebben een positief effect op het zelfbeeld van een kind. Via kaartjes met daarop verschillende complimenten kunnen kinderen un een spelsetting complimenten geven aan een andere kind of volwassenen. Voor de publieksprijs van de Innovatie Awards 2019 dongen 62 ingezonden diensten en producten mee. Daphne Hoogendoorn en Manon Ende hebben naar eigen zeggen “staan gillen, huilen, lachen, dansen, springen en dat allemaal tegelijk”. Ze noemen de erkenning “een bekroning” op hun werk. 

Delen zien wij als compliment!

Leave A Comment


We schrijven niet alleen blog berichten.

We verkopen ook positieve producten, geven trainingen/ cursussen/ workshops en lezingen.

Meer weten?

Gratis weggeven complimentenkaartjes

Lees meer:

Zoek