Wendy

Wendy Online – 1maart 2019

Waarom niet lief zijn als het makkelijk kan?

Een compliment geven, hoe vaak doen wij dit eigenlijk? Bij WENDY kwamen we in contact met de dames van het complimenten spel. Een bijzonder spel waarin mensen worden aangespoord om elkaar een compliment te geven. Elk compliment is een positief teken van aandacht, erkenning en bevestiging. Op een simpele en effectieve manier zorg je ervoor dat iemand zich gezien en gewaardeerd wordt.

Dit spel bracht ons op een idee:
Hoe vaak geef jij iemand een complimentje? Te weinig? Wij zijn voorstander van het uitdelen van complimentjes. Je geeft een ander er een goed gevoel door, waardoor jijzelf ook weer een goed gevoel krijgt. 

Elke week plaatsen wij een compliment op Instagram zodat jij dit complimentje weer met iemand die dit verdient kan delen. Tag iemand in het bericht en of vertel iemand waarom hij/zij dit compliment verdient. Niks moet, alles mag. Maar zal de wereld niet een stuk mooier zijn als jij een ander op een simpele manier een goed gevoel kan geven?

Dit zijn onze mooiste complimenten: https://www.wendyonline.nl/dit-zijn-onze-mooiste-complimenten/

Delen zien wij als compliment!

Leave A Comment


We schrijven niet alleen blog berichten.

We verkopen ook positieve producten, geven trainingen/ cursussen/ workshops en lezingen.

Meer weten?

Gratis weggeven complimentenkaartjes

Lees meer:

Zoek