Complimentenspel Workshops

Een ochtend of middag doorbrengen met gelijkgestemden? We hebben gave inspiratie workshops voor je samengesteld, waarbij we aan de slag gaan met complimenten en speelse werkvormen. Natuurlijk gaan we ook het Complimentenspel op creatieve manieren inzetten. Wil je ook weten hoe je complimenten en het Complimentenspel effectief kunt inzetten tijdens de opvoeding, in de klas of in de coachpraktijk?

Meld je dan aan voor een van onderstaande workshops via info@complimentenspel.nl

Neem contact op om in-company mogelijkheden te bespreken.

Heel graag tot ziens!

SPECIAAL! Workshop De Kracht van Complimenten – donderdag 21 september – ben jij erbij?

Complimenten geven en ontvangen is natuurlijk vooral leuk. Maar hoe zet je het nu in? In je praktijk, in de klas, thuis of in andere situaties. Geen kind is hetzelfde en geen groep is hetzelfde. Aan ons als opvoeders en begeleiders om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Wij laten je zien hoe je met complimenten de wereld een mooiere, fijnere, gelukkigere, meer ontspannen plek wordt. We bieden een prachtig programma waarin JIJ geïnspireerd wordt om het Complimentenspel in te zetten op heel veel manieren waardoor het keer op keer weer een feest is.

Kom je ook op donderdag 21 september (van 9.30u tot 15.30u) naar de workshop “De kracht van Complimenten”?

Het lijkt ons ontzettend leuk om jou te ontmoeten! We gaan er een inspirerende dag van maken, waarbij jij het volgende krijgt;

  • Een leuke en inspirerende dag met andere complimenten fans; dit zorgt ongetwijfeld voor mooie ontmoetingen.
  • Veel (nieuwe) werkvormen, met extra tools en uitleg; zodat jij het spel op veel verschillende manieren kunt gebruiken.
  • Mogelijkheden om te oefenen en te experimenteren; zodat jij je zekerder voelt in het gebruik van het Complimentenspel.
  • Inclusief koffie, thee, koekjes en een heerlijke lunch, veel plezier en gezelligheid.

Al met al zorgen we voor een schatkist aan inspiratie en andere gave verrassingen. Wij zijn immers gek op geven!
Oke, we hebben gelijk al wat extra’s voor je…

Als Bonus ontvang jij.
Een helpend verhaal over complimenten; een prachtig verhaal wat je steeds opnieuw kunt gebruiken bij jouw thuis, in de klas of je praktijk.
• En het andere cadeautje houden we nog even als verrassing. Want ook daar houden we van! We verrassen je graag op donderdag  21 september!

Ben jij er bij? We ontmoeten je heel graag op donderdag 21 september bij de workshop “De kracht van Complimenten”!

Als je vóór 31 augustus 2017 boekt dan ben je verzekerd van een plek EN krijg je 20,- extra korting. Je betaalt slechts €77,-
Daarna is je investering €97,- incl BTW.

Locatie; Everdingen (omgeving Utrecht)

JA! ik ben erbij op donderdag 21 september bij de workshop De Kracht van Complimenten
  • Donderdag 15 juni van 9.30 u tot 15.30 uur. Schrijf je in voor deze workshop. Locatie; Everdingen: De kracht van complimenten

  • Deze workshop is uitermate geschikt voor teambijeenkomsten of studiedagen: Complimentenen en de effecten in de groep

  • Op aanvraag, stuur een mailtje als je interesse hebt: Complimenten in de opvoeding

Wat anderen zeggen over de workshops

Workshop: de kracht van Complimenten

Complimenten geven en ontvangen is natuurlijk vooral leuk. Maar hoe zet je het nu in? In je praktijk, in de klas, thuis of in andere situaties. Geen kind is hetzelfde en geen groep is hetzelfde. Aan ons als opvoeders en begeleiders om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Wij laten je zien hoe je met complimenten de wereld een mooiere, fijnere, gelukkigere, meer ontspannen plek wordt.

Workshop: Complimenten en de effecten in de groep

Deze workshop is speciaal voor leerkrachten. Als leerkracht kun je een hele belangrijke rol spelen bij het stimuleren van het gebruik van complimenten in de klas. Wij laten zien hoe je het gebruik van complimenten structureel in kan zetten in de klas en de groep én wij geven tijdens deze workshops veel praktische tips en werkvormen waar je als leerkracht meteen mee aan de slag kunt gaan. Wissel ideeën uit met vakgenoten en ga geïnspireerd naar huis! Deze workshop is heel goed geschikt voor teamdagen of studiedagen en kan op locatie plaatsvinden.

Workshop: Complimenten in de opvoeding

Als ouder speel je een hele belangrijke rol spelen bij het stimuleren van zelfvertrouwen en het zelfbeeld van je kind. Het complimentenspel helpt om veiligheid en een prettige sfeer te creëren. Aandacht voor elkaar in de kleine dagelijkse momenten, met elkaar leven en elkaar echt zien is waardevol en belangrijk. Wij laten je zien hoe en geven antwoord op vragen zoals; Hoe kun je complimenten gebruiken tijdens de opvoeding? Op welke manier zet je dit effectief in en wordt het gewenste gedrag versterkt? Met welke woorden help je jouw kind (op)groeien? Je gaat de deur uit met veel praktische tips, handvatten en ideeën waar jij als ouder direct mee aan de slag kunt.